2024. július 20., Illés

Riasztó

#bíróság #késelés #emberölési kísérlet #istenmezeje

Részegen megkéselte élettársát egy nő Istenmezején

Székely Zoárd 2022.08.10. 10:46

Összegyűlt a család, majd egy idő után egymásnak estek.

 

Emberölés kísérlete miatt emelt vádat a Heves Megyei Főügyészség egy 40 éves nővel szemben, aki idén, január 6-ára virradóan az istenmezejei lakásukban szórakozott az élettársával, a nevelt fiával és az unokatestvérével. 

 

A mulatozás során hajnalra valamennyien ittas állapotba kerültek, ami feltehetően hozzájárult ahhoz, hogy a vendéglátó pár tagjai összeszólalkoztak, majd dulakodtak egymással a lakásban. A fiú ekkor közéjük állt, hogy szétválassza őket, de az apja megütötte, majd fellökte az őt békíteni igyekvő gyermekét, mire a nő magához vett egy 10 cm pengehosszúságú konyhakést, és azzal esett neki az élettársának.

A nő kaszáló mozdulatokat téve kis-közepes erővel tízszer szúrta meg a férfit a felkarján és a mellkasán. A szúrások közül a mellüregen keresztül egyik a tüdőt, egy másik pedig a verőeret érte, minek következtében a sebesült sok vért veszített addig, amíg kórházba került.

Itt csak a korszerű és szakszerű orvosi ellátás tudta megmenteni az életét, azonnali műtéti ellátás nélkül meghalt volna.

 

A történtek során a verekedők egyéb, nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket is szenvedtek, de ezek miatt egyikük sem élt magánindítvánnyal a bántalmazó rokonával szemben.

 

 

 

Címlapfotónk illusztráció.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló