2021. April 12., Gyula

Riasztó

#eger #lopás

Részeg volt az apa, így a saját fia ellopta a pénztárcáját a párnája alól Egerben

2021.2.24. 11:2

Ronda ügy.

Az Egri Járási Ügyészség emelt vádat a napokban egy többszörösen büntetett 24 éves férfival szemben, aki 2020 októberében a saját apját fosztotta ki - közölte az ügyészség. A vádlott a délelőtti órákban Eger különböző szórakozóhelyein együtt italozott felmenőjével, majd amikor hazaértek a közös lakásukba, a fiú - kihasználva, hogy apja ittassága folytán mély álomba szenderült - eltulajdonította a párnája alól az oda rejtett pénztárcát a benne lévő 64.000 Ft-tal együtt.

 

A vádlott pár nappal később mobiltelefont lopott Egerben az utcán egy figyelmetlen, de a bűncselekmény elhárításra, illetve a védekezésre egyébként képes sértettől. A kifosztással és lopással vádolt terhelttel szemben az ügyészség a vádiratában arra tett mértékes indítványt, hogy a bíróság ítélje őt 4 év börtönre és ugyan ilyen időtartamú közügyektől eltiltásra.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló