2023. január 30., Martina

Riasztó

#rendőrség #tisza-tó #ellenőrzés

Földön, vízen, levegőből zajlott a rendőri ellenőrzés a Tisza-tó térségében (VIDEÓ)

Barna Benedek 2022.07.12. 12:20

Három megye egyenruhásai vettek részt a háromnapos akcióban.

 

Az idei turisztikai idény rendőri feladataihoz kapcsolódó végrehajtási tervben foglaltaknak megfelelően, összehangolt közlekedésrendészeti és közbiztonsági-bűnügyi ellenőrzést hajtottak végre a Jász-Nagykun-Szolnok, Heves és Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai július 8-10. (múlt hét péntek és vasárnap) között – számolt be a police.hu.

tkkb_heves070946

A közlemény szerint az egyenruhások a szárazföldön, a vízen és a levegőben egyaránt jelen voltak a turizmussal érintett területek – kiemelten a Tisza-tó és térsége – közlekedésbiztonságának megszilárdítása, az utazó bűnözés elleni hatékony fellépés, továbbá a hazai és külföldi vendégek személy- és vagyonbiztonságának biztosítása, és a jogsértések megelőzése érdekében.

 

A vízirendőrök a nyaralni, pihenni vágyók biztonsága érdekében, kiemelt figyelmet fordítottak a Tisza folyón és a Tisza tavon a vízi balesetek és a vízbefulladások megelőzésére, a kompok, kikötők és révátkelőhelyek működésének ellenőrzésére, azok működési szabályainak betartatására, az ittas vezetők kiszűrésére.

vízen_0

Az ellenőrzés során a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 51 ittas személyt szűrtek ki, egy tiszafüredi lakost tetten értek és őrizetbe vettek tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt, 203 esetben rögzítettek sebességtúllépést, valamint a Készenléti Rendőrség ellenőrzést segítő szolgálati helikopteréből észlelve megtaláltak egy férfit, aki több órával korábban tévedt el Jászdózsa és Jászapáti között.

 

A rendőrség az alábbi videóösszeállítást tette közzé az összehangolt ellenőrzésről:

 

 

(Képek forrása: police.hu)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló