2023. március 30., Zalán

Riasztó

#rendőrség #autófeltörés

Rács mögé kerültek a gyöngyösi autófeltörők

Csarnó Ákos - police.hu 2023.03.03. 14:24

Egy típusra utaztak.

 

 Az elmúlt hetekben több autófeltörésről érkezett bejelentés a Gyöngyösi Rendőrkapitányságra.  Azok minden esetben nagyon hasonlóak voltak, valamennyit Gyöngyös belterületén követték el, kizárólag egy gépjárműtípusra.

 

Az elkövetők a kiszemelt személyautók első ajtaját feszítették ki és az utasterekből kisebb értéktárgyakat, izzókészletet, elemlámpát, üléshuzatot, kézi szerszámokat loptak el, azonban több alkalommal értékszerzés nélkül távoztak a megrongált járműtől.

 

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság Felderítő Alosztályának munkatársai a széleskörű adatgyűjtésnek köszönhetően azonosították a feltételezett elkövetőket, és 2023. február 28-án gyanúsítottként hallgattak ki két férfit.

 

A 34 éves gyöngyösoroszi és a 33 éves vámosgyörki férfiak a gyanú szerint 2022. december 31-től, elfogásukig összesen 13 személyautót törtek fel az említett módszerrel. Ellenük – őrizetbe vételük mellett – összesen 13 rendbeli lopás elkövetésének illetve lopás kísérletének gyanúja miatt indult eljárás.

 

A nyomozó hatóság kezdeményezte a gyanúsítottak letartóztatásának indítványozását, melyet a bíróság a mai napon elrendelt.

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló