2021. június 15., Jolán Vid

Riasztó

#hatvan #salgótarján #nógrád megye #prostitúció

Prostitúcióra bírt rá egy kiszolgáltatott nőt a fiatal férfi, Hatvanban és Salgótarjánban futtatta

2021.01.28. 13:56

A napokban kapták el a Nógrád megyei rendőrök.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság emberkereskedelem és kényszermunka bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást B. Márk 28 éves salgótarjáni lakos ellen – adta hírül csütörtökön a police.hu.

 

A férfi 2020. szeptember 17-től kihasználta egy nő kiszolgáltatott helyzetét és anyagi haszonszerzés céljából ismeretlen férfiaknak Salgótarjánban és Hatvanban nyújtott szexuális szolgáltatásra bírta rá. A gyanúsított a nyomozás adatai alapján a prostitúciós tevékenység bevételét a nőtől elvette, és azt saját maga megélhetésére fordította.

 

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a Cserhát Mélységi Ellenőrzési Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival  2021. január 26-án a hajnali órákban összehangolt bűnügyi akció során a terheltet elfogták. A gyanúsított otthonában megtartott kutatáson a rendőrök a bűncselekménnyel kapcsolatba hozható tárgyi bizonyítási eszközöket, valamint a sértettől elvett bevételből vásárolt értékeket – gépjárművet, televíziót, karórákat, értékpapírokat – foglaltak le.

 

A rendőr-főkapitányságra előállított férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatása indítványozására.

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló