2022. május 17., Paszkál

Riasztó

#lopás #kápolna

Profi munka: visszatértek lopni pár óra múlva ugyanoda a kápolnai fiatalok

2021.03.17. 10:35

Gondolták, ha az autó csomagtartója egyszer nyitva maradt, nyitva lesz másodjára is. És tényleg nyitva volt.

Egy kápolnai férfi tett bejelentést a rendőrségen, mivel 2021. március 16-án reggel észrevette, hogy egy ismeretlen személy éppen lecsukta a lakóhelye előtt leparkolt, de nem lezárt autójának a csomagtartóját.  

 

Elmondta a rendőröknek, hogy kiszaladt az utcára és látott két férfit elszaladni, egyikük kezében a járműből kivett keverőgéppel, amit azonban menekülés közben eldobott.

 

Ezt követően vette észre a bűncselekmény sértettje, hogy egy elektromos sarokcsiszoló gépe hiányzik a csomagtartóból. A rendőrök rövid idő alatt elfogták és a Füzesabonyi Rendőrkapitányságra előállították a két kápolnai férfit. A 19 éves és 20 éves férfiak ellen lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

Kiderült, hogy a sarokcsiszolót néhány órával korábban lopták el a csomagtartóból, amelyet el is adtak egy helyi lakosnak. A nyomozók lefoglalták a lopott szerszámot.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló