2021. május 10., Ármin Pálma

Riasztó

#hatvan #ittas vezetés

Piásan autózgatott a 61 éves kőszegi férfi Hatvanban, a rendőrök nem értékelték a mutatványt

2021.02.15. 09:46

Messziről jött ember.

Az elmúlt 48 órában a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén egy anyagi káros és három személyi sérüléses közúti közlekedési baleset történt.

 

A rendőrök az M3-as autópályán igazoltattak egy személyautóval közlekedő 39 éves kőszegi lakost 2021. február 13-án 10 óra 05 perckor. Az intézkedéskor a járőrök megállapították, hogy a sofőrt eltiltották a járművezetéstől. A rendőrök a férfit szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

Őrizetbe vétele mellett indult eljárás egy 61 éves hatvani lakos ellen, akit 2021. február 14-én a reggeli órákban Hatvan belterületén gépjárművét úgy vezette, hogy előtte szeszes italt fogyasztott, továbbá kiderült, hogy a sofőrt eltiltották a járművezetéstől. A férfit előállították a városi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőrök további három ittas gépjárművezetővel szemben intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány 12 személyt fogott el, közülük hét főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja, öt főt pedig az ellenük kiadott körözés alapján.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló