2023. szeptember 22., Móric

Riasztó

#füzesabony #felsőtárkány #kékfény #riasztó

Pénztárcát lopott egy férfi Felsőtárkányban, elfogták, beismerte, mégis 9 hónap kellett a nyomozáshoz

Nagy Donát 2022.01.29. 10:37

Egy lezárt autó résnyire lehúzott ablakán át vette ki a pénztárcát egy férfi még áprilisban. Egy óra alatt elkapták.

Az Egri Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárást egy füzesabonyi lakos ellen.

 

A nyomozás adatai alapján a 41 éves férfi 2021. április 5-én kora délután Felsőtárkányban, a Fő úton odament egy parkoló autóhoz és annak résnyire lehúzott ablakán keresztül, az utasteréből ellopott egy pénztárcát, amiben személyes iratok, egy arany nyaklánc és aprópénz volt.

A helyszínre érkező egri járőrök az adatgyűjtést követően azonosították és egy órán belül a településen elfogták a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható H. Csabát, aki kihallgatásán beismerő vallomást tett.

A férfi elmondta, hogy csak az aprópénzt vette ki, majd eldobta az egyik utcában a pénztárcát, amelyet a rendőrök megtaláltak és visszaadták a tulajdonosának.

 

A nyomozó hatóság a vizsgálati szakaszban a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat a napokban továbbította az ügyészségnek.

 

Címlapkép illusztráció, fotó: Pixabay

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló