2024. március 3., Kornélia

Riasztó

#katasztrófavédelem #tűzoltók

Öt új tűzoltó érkezett az egri tűzoltóságra


 

Február elsején tettek fogadalmat a frissen kiképzett tűzoltók. A tiszthelyettesek öthónapos képzése a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Katasztrófavédelmi Oktatási Központjában megtartott kibocsátó ünnepséggel zárult, a képzésen öt Heves vármegyei tűzoltó is részt vett.

 

 

Február másodikán a vezetők fogadták az új felszerelőket a Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon. A szervezet igazgatója, Szunyog Zoltán tűzoltó ezredes üdvözölte őket, majd felhívta a figyelmüket, hogy a szolgálatban és a magánéletben egyaránt fontos, hogy hűek legyenek az esküjükhöz. Az öt őrmester: Iván Balázs, Heves Máté Norbert, Hajnal Marcell Zoltán, Csók Lajos és Ludányi Gábor az Egri Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság beavatkozó állományát, beosztott tűzoltóként fogja erősíteni. Az újoncok a vezetői bemutatkozást követően parancsnokuk, Vörös Tamás tűzoltó alezredes kíséretében az egri tűzoltóságra távoztak, ahol a napokban kezdik meg az első készenléti szolgálatukat. 

 

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló