2021. május 14., Bonifác

Riasztó

#eger #ügyészség #verekedés

Orrba vertek egy nőt Egerben egy borozó előtt, miután szólni mert két férfira a hangos zene miatt

2021.01.18. 08:55

Sokasodnak a durva, erőszakos esetek városunkban és megyénkben. Egy egri autósbolt előtt is verekedés történt.

Nyilvános helyeken történt, durva, erőszakos esetekre hívta fel a figyelmet az Egri Járási Ügyészség. Az egyik bűncselekmény elkövetésére egy egri borozó előtt került sor. A 20 éves vádlott itt ütötte meg 2020. május 10-én este azt a nőt, aki előzőleg a kocsmában arra kérte őt és a barátját, hogy halkabban hallgassanak zenét, mert lejátszójuk bömböltetésével zavarják a többi vendég szórakozását. A bántalmazott asszony nyílt orrcsont-törést szenvedett.

 

Súlyos testi sértés bűntette a vád az ellen a 31 éves férfi ellen is, aki 2020. szeptember 14-én délelőtt egy bodonyi bisztróban előzetes szóváltást követően lefejelt egy vendéget. A sértett ez esetben is orrcsonttörést szenvedett.

 

A járási ügyészség mindkét ügyben arra tett indítványt, hogy bíróság próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztés büntetést szabjon ki a vádlottakkal szemben.

 

nemi erőszak2

 

Súlyosabb, végrehajtandó börtönbüntetést indítványozott az ügyészség azzal a többszörösen büntetett előéletű 45 éves férfival szemben, aki 2020. február 26-án délben egy egri autóalkatrész üzlet nyitott ajtajában ittasan szóváltásba keveredett egy másik emberrel. A vita azzal végződött, hogy a vádlott nagy erejű ökölcsapást mért a sértett arcába, majd kézzel beütötte a bolt ajtajának középső üvegét. A bántalmazott férfi az ütés következtében nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést, darabos orrcsonttörést szenvedett.

 

Az ügyben a járási ügyészség indítványt tett arra is, hogy a bíróság rendelje el a vádlott korábbi felfüggesztett szabadságvesztéseinek a végrehajtását, minek következtében az erőszakos elkövető több évre börtönbe kerülhet.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló