2023. október 3., Helga

Riasztó

#koronavírus #autó #vírustagadó

Ököllel verte szét a mintavevő autót egy vírustagadó férfi Somogy megyében

Nagy Donát 2021.12.17. 10:36

Azt mondta, hogy szerinte a Mentőszolgálatnál önkéntesen szolgáló egyetemisták azért mennek mintát venni a Covid-gyanús betegekhez, mert előre megfertőzött tesztekkel szeretnék fenntartani a Koronavírus járvány látszatát.

A fentebb leírt véleménye miatt úgy látta jónak a férfi, ha ott helyben kárt tesz a munkát végzők autójában a Somogy megyei Tabon, írja az Országos Mentőszolgálat.

A vírusszkeptikus férfi az utcán lépett oda a védőruhába öltözött fiatalokhoz és azt követelte, hogy adják át neki a levett mintákat. Erre nem került sor, ezért rájuk támadt.

Az egyetemistáknak végül a szolgálati autó nyújtott menedéket, amit a férfi percekig ordítva püfölt ököllel. Miután nem tudta megszerezni a mintákat, saját autójába ülve távozott a helyszínről.

 

 

Az eset hatalmas felháborodást keltett a bajtársi közösségben. A rendőrök hamar beazonosították, megtalálták és eljárást indítottak a férfivel szemben.

 

Borítóképünk illusztráció, fotó: Pixabay

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló