2023. december 6., Miklós

Riasztó

#ügyészség #garázdaság

Ököllel verte majd rugdosta az autót hajnalban egy férfi a Klapka utcában


 

Az Egri Járási Ügyészség egy nemrég benyújtott vádirata szerint egy 28 éves edelényi férfi még 2021-ben, egy nyári hajnalon erősen ittas állapotban barangolt Eger belvárosában a Klapka György úton, az úttest közepén, amivel zavarta az arra közlekedő autósokat - tájékoztatott az ügyészség. Amikor a sértett által vezetett, éppen őmiatta lassan haladó személygépkocsi a közelébe ért, a vádlott ököllel ütni kezdte az autót, majd a lökhárítót rugdosva hangos vitába keveredett a magatartását kifogásoló járművezetővel. Az erőszakos cselekmény alkalmas volt arra, hogy az utcán, illetve az utastérben tartózkodók körében riadalmat és megbotránkozást keltsen.

 

Az ügyészség garázdaság vétségével és rongálás vétségével vádolja az elkövetőt, akivel szemben kártérítésre kötelezés mellett pénzbüntetés kiszabására tett indítványt a vádiratában.

 

indexkép: Getty Images

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló