2022. május 16., Mózes Botond

Riasztó

#rendőrség #lopás #tolvaj #kompolt #táska #kékfény

„Nincs egy cigid? Táskára kéne" – A kompolti táskatolvaj története

Székely Zoárd 2021.07.11. 08:24

A rendőrség lezárta a nyomozást.

Rablás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a a Füzesabonyi Rendőrkapitányság egy kompolti lakos ellen. A nyomozás adatairól korábban már beszámoltunk, ennek alapján a 23 éves férfi 2021. március 9-én 19 óra 30 perc körül a település egyik utcájában

leszólított egy gyalogosan közlekedő nőt, akitől cigarettát kért, majd hátulról a földre lökte és miután letépte róla a hátizsákját elmenekült a helyszínről.

Adatgyűjtést követően a nyomozók azonosították a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható férfit, akit néhány órán belül otthonában elfogtak és őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgattak ki. Továbbá előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására, melyet a bíróság elrendelt.

kep1_435
Fotó: police.hu

 

A nyomozó hatóság a vizsgálati szakaszban a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat a napokban továbbította az ügyészségnek.

 

 

Címlapképünk illusztráció. Forrás: freepik.com

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló