2024. május 20., Bernát Felícia

Riasztó

#vonat #motoros #halálos baleset #vonatbaleset #vámosgyörk

VIDEÓ – Nem volt jogosítványa annak a 15 éves motorosnak, aki életét vesztette a Vámosgyörknél történt vonatbalesetben

Székely Zoárd 2022.05.22. 08:42

A fénysorompó működött, és piros volt a lámpa a baleset idején.

Ahogy arról az Egri Ügyek is beszámolt, péntek este halálos baleset történt Vámosgyörk térségében: egy Kassáról Budapestre tartó InterCity elgázolt egy motorost egy vasúti átjáróban. A motoros a helyszínen életét vesztette.

 

A balesetről több fotó is készült, a rendőrségi közleményből kiderült, hogy a balesetben elhunyt motoros egy 15 éves fiú volt.

15 éves fiú halt meg a Vámosgyörknél történt vonatbalesetben - Fotók a tragédia helyszínéről

Ahogy arról az Egri Ügyek is beszámolt, péntek este halálos baleset történt Vámosgyörk térségében: egy Kassáról Budapestre tartó InterCity elgázolt egy motorost egy vasúti átjáróban. A motoros a helyszínen életét vesztette. A police.hu azt írta, a motor és a vonat eddig tisztázatlan körülmények között ütközött.

Az RTL Híradó információi szerint a fiatal motorosnak nem volt jogosítványa. A fénysorompó működött, és piros volt a lámpa a baleset idején. A motorból csupán egy felismerhetetlenségig összeroncsolódott fémdarab maradt. A vonat egyik ablaka betört, a rendőrök szerint egy, az ütközéskor felverődő kő miatt.

A vonat 120 km/órás sebességgel közlekedett, a mozdonyvezető azonnal vészfékezett, de már nem tudta elkerülni az ütközést. Körülbelül 30 másodperc alatt állt meg a vonat, a fékútja több száz méter volt

– nyilatkozta a Híradónak Biber Anett, a MÁV szóvivője.

 

Az RTL úgy tudja, két jászárokszállási fiatal a környékbeli szántókon crossmotorozott. Már hazafelé tartottak, amikor egyikük előrement és várt a társára. Nagy csattanást hallott, és amikor visszafordult, akkor szembesült a tragédiával.

 

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló