2024. május 23., Dezső

Riasztó

#rendőrség #dormánd #balhé #gázspray #kard

Nem véres akciófilm, ez a dormándi valóság: karddal, vasrúddal fenyegettek, megvertek és még gázspay-vel is lefújtak egy férfit

2021.01.24. 11:09

Ráadásul fényes nappal, az utcán.

Akciódús nap volt szombat a Heves megyei Dormándon. A rendőrség hivatalos tájékoztatása szerint délután négy óra után, a Dózsa György úton három helyi lakos esett neki egy férfinak. A balhé valahogy így nézhetett ki: egy 46 éves férfi karddal a kezében, 21 éves társa pedig egy vasrúddal érkezett, és velük volt egy nő is, nála a biztonság kedvéért volt még egy gázspay. Szerencsére a kardot nem használták, de miután a nő gázspay-vel lefújta az áldozatot, aki a földre került, a fiatalabb támadó meg is rugdosta, így a szerencsétlen férfi súlyosan megsérült. 

 

A rendőrség végül a két támadó férfit vette őrizetbe, kezdeményezték az előzetes letartóztatásukat, ráadásul a fiatalabb ellen testi sértés miatt is eljárás indult.

 

(Indexképünk illusztráció)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló