2023. december 11., Árpád

Riasztó

#rongálás

Nem tetszett a zene, leöntötte a dj pultját sörrel


Majd' félmilliós kért okozott

 

Rongálás vétségével vádol az Egri Járási Ügyészség egy középkorú nőt, aki a bűncselekményt tavaly szeptemberben, a noszvaji falunapon követte el - tájékoztatott az ügyészség.. A vádlott késő este ittas állapotban többekkel együtt a helyi pincesoron lévő borteraszon táncolt, de nem tetszett neki a zene, amit a meghívott lemezlovas szolgáltatott. Ezért fogott egy korsó sört, és annak tartalmát a keverőpultra öntötte úgy, hogy a folyadékból a zenész laptopjára, sőt magára zenészre is jutott. Az elkövető ezzel 439.900 forintos kárt okozott a sértettnek, emellett tönkretette a vendégek esti szórakozását is.

 

A nő a gyanúsítotti vallomásában a történteket véletlennek állította be.

 

Az ügyészség – kártérítésre kötelezés mellett – jóvátételi munka intézkedés alkalmazását indítványozta a bíróságra benyújtott vádiratban. A bíróság – egyetértve ezzel az indítvánnyal – büntetővégzésben 90 óra jóvátételi munka elvégzését írta elő a vádlott számára, emellett kötelezte őt az okozott kár megfizetésére is.

 

indexkép: Getty Images, illusztráció

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló