2023. június 3., Klotild Pünkösd

Riasztó

#lopás #kerékpár #rablás #mezőszemere #bicikli

Nem adsz pénzt? Akkor kérem a cangád!

Nagy Donát 2021.09.11. 10:40

Egy férfi pénzt kéregetett Mezőszemerén, majd miután nem kapott, lecsapott egy biciklire.

 

A füzesabonyi rendőrök két órán belül elfogták azt a 18 éves férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy 2021. szeptember 9-én délután Mezőszemerén, az egyik bolt udvarán leszólított egy helyi lakost, akitől pénzt akart kölcsön kérni.

Mivel nem tudott adni, ezért az elkövető egyre erőszakosabb lett vele, fenyegette őt és el akarta venni a kerékpárját is, melyet a sértett végül ott hagyott és elfutott.

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható mezőkeresztesi férfi egy ideig követte a menekülőt, majd visszament a bicikliért és azt ellopta.

kerekpar
Fotó: Pixabay

A rendőrök a település egyik lakatlan házában találták meg a kerékpárt, melyet a lefoglalását követően visszaadtak a tulajdonosának.

 

A gyanúsított ellen őrizetbe vétele mellett rablás bűntett kísérlet és lopás vétség gyanúja miatt indult eljárás a Füzesabonyi Rendőrkapitányságon, továbbá előterjesztést tettek a letartóztatásának az indítványozására.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló