2024. május 28., Emil Csanád

Riasztó

#ügyészség #tiszanána #kékfény #riasztó

Éheztette, napokra a fürdőszobába zárta és machetével kínozta párját egy férfi Tiszanánán

Nagy Donát 2022.05.31. 09:21

A nőt egy egész nyáron át fogva tartották. Különös magánakcióval sikerült megmenekülnie.

 

A Hevesi Járási Ügyészség vádat emelt egy immár letartóztatásban lévő, többszörösen büntetett 37 éves férfi ellen azért, mert az több hónapon keresztül terrorizálta az élettársát Tiszanánán.

 

A vádlott „se veled, se nélküled” típusú kapcsolatban volt a sértettel, aki többszöri szakítás után tavaly júniusban (vesztére) ismét visszaköltözött hozzá.

A férfi ezt követően egész nyáron át fogva tartotta és éheztette a nőt a lakásban, ahol néha napokra a sötét fürdőszobába zárta őt.

Élettársát csak szoros felügyelet alatt engedte ki még az udvarra is, és ha nagy ritkán együtt elmentek a boltba, folyamatosan szorította a kezét, nem engedve, hogy bárkihez szólni merjen.

 

A sértett ebből a reménytelennek tűnő helyzetből végül úgy szabadult meg, hogy egy augusztusi napon a helyi üzletben kirántotta a kezét a vádlott fogásából, majd törni, zúzni kezdett a gondolák között azért, hogy emiatt értesítsék a rendőrséget, és tőlük segítséget tudjon kérni.

A nő a fogva tartása alatt testi sérüléseket is elszenvedett, melyeket a vádlott többek között egy machetével okozott neki, amivel a karját és a lábát vágta meg.

Az ügyészség a sértett sanyargatásával elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntettével, valamint testi sértés vétségével elkövetett kapcsolati erőszak bűntettével vádolja az elkövetőt, akivel szemben főbüntetésül öt és fél év fegyház kiszabását kéri.

 

Címlapképünk illusztráció, fotó: Pixabay

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló