2023. március 26., Emánuel

Riasztó

#vádemelés #késelés #kisnána #emberölési kísérlet

Négy és fél év börtön várhat a kisnánai férfira, aki majdnem halálra késelte élettársát

Barna Benedek 2022.02.13. 08:49

A mellkasán és hasán is megszúrta a nőt. a nőt, majd maga ellen fordította a 20 centis kést.

 

A Heves Megyei Főügyészség emberölés kísérlete miatt emelt vádat az ellen a középkorú férfi ellen, aki tavaly egy átmulatott éjszaka után előbb szívtájékon szúrta az élettársát, majd önmagát is megsebezte – számolt be az ugyeszseg.hu.

 

A vádlott és a sértett nem túl régen költözött össze, ám rövid együttlakásuk alatt is gyakoriak voltak közöttük a viták és a veszekedések. 2021. február 19-én este mindketten egy falubeli ismerősüknél vendégeskedtek, ahonnan másnap reggel nem csak ittas állapotban, de zaklatottan is érkeztek haza, mivel még a partin összeszólalkoztak egymással. A közöttük lévő feszültség a lakásukon sem oldódott, sőt egyre mélyült, ami oda vezetett, hogy

a férfi a konyhában magához vett egy 20 centiméter pengehosszúságú kést, mellyel letelepedett az ágyon ülő élettársa mellé. Ezt követően csak annyit mondott, hogy "most mindketten megdöglünk", majd e szavak kíséretében előbb hasba, azután mellkason szúrta a nőt, majd pedig magát is megszúrta.

kisnana-e1644491049374
Fotó: police.hu

 

A nőt ért egyik, szívtájéki szúrás megnyitotta a mellüregét, míg a másik áthatolt a máj jobb lebenyén, így a sérülései életveszélyesek voltak. A férfi saját hasán egy kisebb, nyolc napon belül gyógyuló sebesülést ejtett.

 

A nőt a fia a délelőtt folyamán telefonon kereste, ekkor szerzett tudomást véletlenül az anyját ért támadásról, ami miatt nyomban értesítette a rendőrséget és a mentőket. Ennek köszönhetően a még nőt időben kórházba szállították, ahol műtétet hajtottak végre rajta.


A késelőt a rendőrség őrizetbe vette, majd a bíróság az ügyészi indítványra elrendelte a letartóztatását. A terhelt jelenleg távoltartás hatálya alatt áll.

A Heves Megyei Főügyészség a vádiratában arra tett mértékes indítványt, hogy a büntetlen előéletű férfival szemben a bíróság – beismerése esetén – négy és fél év börtönt, valamint öt év közügyektől eltiltást szabjon ki.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló