2023. december 9., Natália

Riasztó

#betörés #tarnaörs #kékfény #riasztó

Fosztogatás után jólesett a kókuszkocka és a kakaós csiga a betörőknek Tarnaörsön

Nagy Donát 2022.07.01. 09:07

Egy fiatalkorúakból álló banda előbb egy garázst rámolt ki, aztán egy vegyesboltba is betörtek.

 

Az Egri Járási Ügyészség vagyon elleni bűncselekmények elkövetésével vádol négy embert, akik közül hárman fiatalkorúak, közölte szerkesztőségünkkel a Heves Megyei Főügyészség.

 

A banda tavaly ősszel a kerítésen átmászva jutott be egy tarnaörsi ingatlanra. A házban ugyan nem lakott senki, de a telken állt egy nyitott garázs, melyet az elkövetők teljesen kirámoltak. A különböző szerszámok mellett a tettesek gépkocsihaspáncélt, pálinkafőző-hűtőcsövet, sőt egy vadonatúj kerti medencét is elloptak a melléképületből.

Később a három fiatalkorú vádlott betört egy helyi vegyesbolt raktárába, ahonnan kókuszkockát, pitéket, kakaós csigákat és kenyereket vittek el, melyeket aztán jóízűen elfogyasztottak.

Az Egri Járási Ügyészség a vádlottakkal szemben közérdekű munka büntetést, jóvátételi munka intézkedést, és próbára bocsájtást is indítványozott, illetve többek esetében indítványt tett a pártfogó felügyeletük elrendelésére is.

 

 

Címlapképünk illusztráció, fotó: Pixabay

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló