2021. november 28., Stefánia

Riasztó

#eger #kórház #markhot ferenc kórház #rádió #kékfény #riasztó

Mobilt és kisrádiót lopott kórházi szobatársaitól egy nő Egerben, 3 és fél év börtönt kaphat

Nagy Donát 2021.10.22. 10:31

Már korábban is sok baj volt vele, ezért kapná az elsőre szigorúnak tűnő büntetést.

Az Egri Járási Ügyészség vádirata szerint a 30 esztendős vádlott fekvőbetegként tartózkodott az Egri Markhot Ferenc kórházban, ahol 2021. február 12-én az esti órákban két alvó sértettől is értékeket vett el, kihasználva azt, hogy betegtársai már nyugovóra tértek. Az elkövető által eltulajdonított mobiltelefon, illetve kisrádió és fülhallgató megkerült, így azokat a kórház dolgozói visszaadták a sértetteknek.

 

Az ügyészség - a sértettek számára figyelemmel - kettő rendbeli kifosztás bűntettének elkövetésével vádolja a már korábban is bűncselekményeket elkövető nőt.

 

Az ügyben a vádhatóság arra tett mértékes indítványt, hogy amennyiben a vádlott az előkészítő ülésen beismeri a bűncselekmény elkövetését és lemond a tárgyaláshoz való jogáról a bíróság 3 év 6 hónap börtönt szabjon ki vele szemben és 4 évre tiltsa el a közügyek gyakorlásától.

 

Borítóképünk illusztráció, fotó: Pixabay

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló