2022. július 1., Tihamér Annamária

Riasztó

#kömlő #tisza #folyó #tokaj #fulladás

Megtalálták a Tiszába fulladt kömlői fiú holttestét, egy 16 éves is meghalt a folyó tokaji szakaszán

Kovács Dávid 2022.06.23. 20:08

Nem csak a Balaton szedi az áldozatait.

 

Június 21-én, kedden, megtalálták annak a 21 éves fiatalnak a holttestét, aki néhány nappal korábban, vasárnap, a Tiszába fulladt, közölte a Heol.hu megkeresésére a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

"A Hevesi Rendőrkapitányság a bejelentést követően körözési eljárást indított a 2022. június 19-én, a Tiszában eltűnt 21 éves fiú ügyében. A keresett személy holttestét 2022. június 21-én megtalálták a folyóban" – közölte a megyei hírportállal a rendőrség.

 

A rendőrség a továbbiakban közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az ügyet.

 

Egy 16 éves is a Tiszába fulladt

 

Szerda délután egy 16 éves fiatal is meghalt a Tiszában, miután egy stégről a vízbe ugrott, majd elmerült a Tisza tokaji szakaszán. A Nyíregyházi Tűzoltó és Vízimentő Egyesület közlése szerint a többi fiatal elmondta: egyik társuk beugrott a folyóba majd nem messzire a stégtől kapálózni kezdett, később pedig elmerült.

 

A vízimentők a Tokaji Vízi Rendészettel együtt megkezdték a kutatást, amelyhez később a kelet-magyarországi speciális mentőegyesület is csatlakozott. A kereséshez szonárt is használtak, azonban csak a fiatal holttestét sikerült a felszínre hozni.

 

A vízimentőknek nem ez volt az első ilyen jellegű riasztása: a hétvégén a Tisza-tavon is a segítségüket kérték, ahol szintén a tóban eltűnt személyt kellett keresni.
 
Ahogy korábban írtuk, a nyár elején két borsodi fiatal fulladt bele a Balatonba, múlt héten pedig egy 14 éves lány vesztette életét szintén a Balatonnál.
 
 
Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló