2024. június 21., Alajos Leila

Riasztó

#eger #rablás #késelés #felnémet

Megszólalt a késelésig fajuló édeshármasok egri áldozata: fogalma sem volt, hogy a nők pénzt várnak a szexért

Kovács Dávid 2022.08.06. 15:46

Csalódott, mert kihasználták a jóhiszeműségét. Az elszenvedett bántalmazás miatt nem mer emberek közé menni.

 

Halálfélelme volt, és az életéért küzdött, amikor előkerült a kés – állítja az a férfi, akit egri otthonában két ideiglenes lakótársa megkötözött, összevert, megszúrt, majd kirabolt.

 

Fotó: Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Az áldozat azt állítja, a két nő – akiket otthonába befogadott – a jóhiszeműségét használta ki, ő pedig az elszenvedett lelki és testi bántalmazás miatt most nem mer emberek közé, illetve dolgozni menni.

A férfi kamerán kívül a Tényeknek arról nyilatkozott: szó sem volt arról, hogy neki a szexért fizetnie kellett volna, valójában azért szurkálták meg, mert nem volt pénze elvinni a nőket Kápolnára. A TV2 anyagában egyébként többször is feltűnik a felnémeti Kovács Jakab utca, vélhetően itt él az áldozat, és itt lakott vele ideiglenesen a két elkövető is.

Ahogy korábban az Egri Ügyek is beszámolt róla, 2022 júliusában két nő költözött egy egri férfi otthonába, majd rövid időn belül össze is feküdtek, ám a hónap utolsó napján összevesztek, mivel a nők pénzt vártak el szállásadójuktól az együttlétekért cserébe. A vita addig fajult, hogy a férfit megkötözték, spray-vel lefújták, száját leragasztották, majd többször bántalmazták, végül egy késsel az egyikőjük hason szúrta. A nők ezután a férfi iratait magukhoz véve elmenekültek a helyszínről.

 

A megszúrt férfi a csatorna stábjának azonban – a rendőrség korábbi közlésével ellentétben – azt állítja, valójában mindkét elkövető megszurkálta, neki viszont volt annyi lélekjelenléte, hogy eltörje a kést. A nyomozók egy nappal később egri otthonukban elfogták a két elkövetőt, akiket rablás miatt őrizetbe vettek, a bíróság pedig elrendelte a letartóztatásukat.

 

A Tények összeállítását itt lehet megnézni:

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló