2021. november 29., Taksony

Riasztó

#kórház #gyászhír #támadás #olló

Meghalt a tanárnő, akit egy kórházi Covid-osztályon szurkált össze egy másik beteg

2021.03.17. 14:53

A támadó egy sebészollóval esett neki, a szúrások a szemét és agyát is érintették.

Reggel elhunyt a tanárnő, akit egy őrjöngő kínai férfi szurkált össze a Honvédkórház egyik covid-osztályán – írja a Blikk cikke nyomán a 24.hu.

 

A korábbi sajtóértesülések szerint az áldozatot reggelig gépek tartották életben. A kínai állampolgárságú feltételezett elkövető drogfüggő lehetett és az elvonási tünetei miatt támadhatott az 54 éves betegtársára.

 

A Fővárosi Főügyészség a 24.hu megkeresésére annyit közölt, hogy férfi nem tett részletes vallomást, és csupán annyit mondott, hogy nem emlékszik a történtekre. Az ügyben eljáró nyomozási bíró egyetértett az ügyészség indítványával és szökés, elrejtőzés, valamint bűnismétlés veszélye miatt letartóztatta a minősített emberölési kísérlettel gyanúsított kínai férfit, akit az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe vitték megfigyelésre.

 

Ahogy arról portálunk is beszámolt, a 37 éves férfi szombat délután egy sebészollóval arcon és mellkason szúrt egy másik beteget az egyik VI. kerületi budapesti kórház intenzív Covid-osztályán. Az altatásban, és lélegeztetőgépen lévő nő súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, a szúrások a szemét és agyát is érintették. A férfi az őt megfékező ápolókat és biztonsági őrt is megpróbálta megszúrni, az utóbbit sikerült is neki.

 

Mint a 24.hu írja, ha bebizonyosodik a férfi bűnössége, és kiderül, hogy beszámítható volt a bűncselekmény elkövetésekor, akkor 10-től 20 évig vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntethető.

 

(Indexfotó: pikrepo.com)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló