2021. szeptember 16., Edit

Riasztó

#gyöngyös #tűz #katasztrófavédelem #robbanás #szomszéd #lakás

Meghalt a felrobbant gyöngyösi lakásban élő férfi, aki harcban állt szomszédaival

2021.01.06. 07:50

Még vizsgálják az eset okát.

Az Egri Ügyek is beszámolt róla az éjjel, hogy egy háromemeletes társasház teljes második emelete robbant fel Gyöngyösön, a Verseny utcában. Az épület meg is rogyott. A robbanás után tűz keletkezett, melyhez a gyöngyösi, a hatvani, a jászberényi, a hevesi, az aszódi és a bátonyterenyei hivatásos tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a lángok oltását.

 

Az Agria TV információi szerint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett menekítették a lakókat a tűzoltók, volt, akit létráskocsi segítségével az erkélyről mentettek ki. A robbanás egy második emeleti lakásban történt, a tulajdonost ott találták meg, azonban rajta már nem tudtak segíteni a mentők. Az alábbi videó a helyszínen készült

 

 

A házban 26 lakás volt, mindenkit kimenekítettek. A lakók egyelőre a holmijukat sem hozhatták el, mert a statikus véleményére várnak. Az éjszakát rokonoknál, illetve az önkormányzat által biztosított helyen tölthetik. A kimenekült lakók elmondták: a meghalt férfi minden szomszéddal rosszban volt, többször fordultak a hatóságokhoz, akik azonban tehetetlenek voltak.

 

A katasztrófavédelem és a rendőrség vizsgálja az eset körülményeit.

Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló