2022. november 30., András Andor

Riasztó

#gyászhír #jász-nagykun-szolnok megye #busz #tiszaderzs #tragédia #tomajmonostora

Meghalt az óvodabuszban felejtett négyéves tiszaderzsi kislány

Barna Benedek 2022.06.10. 11:39

A gyermek órákig volt a járműbe zárva a tűző napon.

 

Pénteken elhunyt az a négyéves tiszaderzsi kislány, akit a tomajmonostorai óvodabuszban felejtettek. A szomorú hírről a Blikk számolt be, miután a gyermek szülei megerősítették a lapnak a gyermek halálát.

 

Ahogy azt portálunk is megírta, a kislány kedden közel nyolc órán keresztül, reggel fél nyolctól délután háromig tartózkodott a kisbuszban a tűző napon, mert leszálláskor nem vették észre, hogy a járműben van még valaki, a bezárt ajtó és elsötétített ablakok mögött esélye sem volt arra, hogy bárki meghallja a segélykiáltását.

 

A Blikk cikke szerint a gyermek már eszméletlen volt, amikor rátaláltak. Mentőhelikopter érkezett hozzá, és legalább egy órán keresztül küzdöttek azért, hogy stabilizálják az állapotát. Életveszélyes állapotban szállították kórházba, ahol végül a szervezete pénteken adta fel a harcot.

 

Az ügyben a hivatalos közlés szerint a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt hivatalból indított eljárást, és egy 56 éves kunhegyesi lakost – a 24.hu cikke szerint a buszsofőrt – gyanúsítottként hallgattak ki.

 

(Indexfotó: pikrepo.com)

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló