2024. április 15., Anasztázia Tas

Riasztó

#jász-nagykun-szolnok megye #tiszaderzs #életveszély #tomajmonostora

Életveszélyes állapotban, helikopterrel vittek kórházba egy buszban felejtett tiszaderzsi kislányt

Barna Benedek 2022.06.08. 15:35

Leszálláskor nem vették észre, hogy van még valaki buszon, reggeltől egészen délutánig ott maradt a gyermek.

 

Egy négyéves tiszaderzsi kislányt felejtettek az óvodabuszban kedd reggel reggel. A gyermeket a mentők helyszíni ellátás után életveszélyes állapotban, helikopterrel szállították kórházba, Debrecenbe – írta meg a Blikk.

 

A lap információi szerint a kislány reggel fél 8-tól délután 3-ig volt a buszban, amely egyébként minden nap felveszi az óvodához közeli településekről a gyerekeket, hogy az érintett intézménybe szállítsa őket. A szoljon.hu cikke alapján a busz Tomajmonostorán állt, és a kislány azért maradt rajta, mert leszálláskor nem vették észre, hogy a járműben van még valaki, ezért csak délután találtak rá.

 

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a Karcagi Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt hivatalból indított eljárást. Az esemény körülményeinek értékelését követően a nyomozók egy 56 éves kunhegyesi lakost gyanúsítottként kihallgattak.  A nyomozás érdekeire hivatkozva a rendőrség egyéb információt egyelőre nem ad a történtekről.

 

(Indexfotó: police.hu – Képünk illusztráció)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló