2022. szeptember 30., Jeromos

Riasztó

#bíróság #kés #mezőtárkány #kékfény

Megdöglötök büdös kutyák, innen el lesztek takarítva! – ordította egy mezőtárkányi nő két késsel a kezében

Székely Zoárd 2021.09.01. 09:48

A párja egy nagy, kétkezes baltával sietett a segítségére.

2020 karácsonyán egy 24 éves nő és élettársa, egy 30 éves férfi garázdálkodott Mezőtárkányban. Szenteste éjszakáján a nő erősen ittas állapotban a lakásuk közelében ok nélkül hangoskodott az utcán, ezért az egyik házból testvére kíséretében kijött a sértett és csendre intette őt. A fiatalasszony azonban nem hallgatott a szóra, sőt azzal a felkiáltással, hogy

megdöglötök büdös kutyák, innen el lesztek takarítva!,

egy-egy késsel a kezeiben a sértett felé közelített.

 

Ezt látva a férfi bemenekült előle az udvarára, ahová a vádlott megpróbálta utána hajítani az egyik kést, de az szerencsére fennakadt a drótkerítésben. A nő hirtelen támadt indulatát végül a sértett utcán parkoló autóján vezette le, melyet összekaristolt a másik késsel, valamint letörte a jármű visszapillantó tükrét is.

 

Ekkor ért haza a dühöngő asszony élettársa, a II. rendű vádlott, aki rosszul mérve fel a helyzetet felkapott egy nagy, kétkezes baltát és párja segítségére sietett, azt ordítva a sértetti ház irányába, hogy

gyertek ki, megdöglötök, fel lesztek gyújtva, most végetek van!

A felszólításnak senki nem tett eleget, ezért az I. rendű vádlott, a nő egy nagy követ hajított a már egyébként is megrongált gépkocsi hátsó szélvédőjébe mielőtt párjával közösen elhagyta a helyszínt.

 

A Füzesabonyi Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettével és kisebb kárt okozó rongálás vétségével vádolja az élettársakat, akik közül a nővel szemben főbüntetésül végrehajtandó, míg a férfival szemben végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztés kiszabására tett indítványt a bíróságra benyújtott vádiratában.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló