2021. december 7., Ambrus

Riasztó

#kábítószer #drogdíler #heves megyei rendőr-főkapitányság

Még mindig jó biznisz lehet Heves megyében drogterjesztőnek lenni. Ez a házaspár most kiszállt a buliból

2021.05.09. 11:34

S. István most a hűvösön gondolkodhat el egy életmodell-váltáson.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnapi közleményében számolt be egy drogterjesztő házaspár esetéről. Ahogy azt részletezik: május 5-én őrizetbe vettek egy hevesi férfit, mert felmerült a gyanú, hogy kábítószert árul a lakókörnyezetében.

 

A nyomozók végül Jászladányban fogták el az 57 éves férfit, aki azért ment oda, hogy ottani ismerősétől nagyobb mennyiségű kábító hatású anyagot vásároljon azért, hogy azt továbbértékesítse. Az adás-vételük azonban meghiúsult, mivel a rendőrök tetten érték őket.

 

heves_drog
Fotó: police.hu

 

 

A gyanú szerint S. István a feleségével együtt 2020. eleje óta rendszeresen árult új pszichoaktív anyagot, ezért mindkettőjüket új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetése miatt hallgatták ki.

 

A nyomozó hatóság előterjesztést tett a hevesi férfi letartóztatásának indítványozására, melyet a bíróság 2021. május 8-án elrendelt.​

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló