2023. december 4., Borbála Barbara

Riasztó

#heves #betörő #kékfény #riasztó

Még az alvó kislány füléből is kilopta a fülbevalót egy betörő Hevesen

Nagy Donát 2022.07.01. 10:48

Több házba is benézett, egy alkalommal még a saját nagyapját is meglopta.

 

20 éves, tehát már felnőttkorú volt az a tolvaj, aki ellen a Hevesi Járási Ügyészség vádat emelt összesen hat rendbeli lopás, két rendbeli magánlaksértés és négy rendbeli kifosztás bűntette miatt.

 

Utóbbi bűncselekményeket különböző időpontokban követte el Hevesen, ahol több lakásba is észrevétlenül belopózott, írja pénteki közleményében a Heves Megyei Főügyészség.

Éppen egy éve, 2021. július 1-jén reggel az egyik házból nemcsak telefont és készpénzt csent el, hanem egy ott alvó öt éves kislány füléből kilopta még az aranyfülbevalót is.

Később alvó emberek melletti asztalkákról telefonokat, pénztárcát és készpénzt vitt el, sőt tavaly augusztusban ugyan ilyen besurranásos módszerrel meglopta saját, békésen szunyókáló (éppen ezért a bűncselekmény elhárítására képtelen) nagyapját is.

 

Az ügyészség a bűnügyi felügyelet alatt álló férfival szemben 2 év 6 hónap börtönben végrehajtandó szabadságvesztés és 3 év közügyektől eltiltás büntetés kiszabását kéri, emellett közel félmillió forint összegű vagyonelkobzást is indítványozott.

 

Borítóképünk illusztráció, fotó: Pixabay

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló