2021. június 15., Jolán Vid

Riasztó

#eger #ostoros

Majdnem tragédia lett a BMW-s vagánykodásából Eger és Ostoros között – FOTÓK

2021.02.13. 09:41

Havas úton, nem teljesen belátható kanyar előtt kezdett előzni a felelőtlen sofőr.

Többféle autós létezik, de összességében talán nem tévedünk nagyot, ha azt mondjuk, a sofőrök többsége igyekszik mindig úgy közlekedni, hogy azzal ne veszélyeztesse saját maga és mások épségét, életét. Rajtuk kívül pedig vannak azok, akik valamiért rendre belemennek kétes szituációkba, előzésekbe, manőverekbe, mert ők éppen sietnek, agresszívak, vagy csak úgy, hiszen nekik sokkal jobb az autójuk, mint bárki másnak a hosszú egyenesben.


Az utóbbi kategóriába tartozók elég sok bosszúságot tudnak okozni az utakon, nem beszélve azokról az esetekről, amikor miattuk történnek balesetek, tragédiák.


Pallagi László Zsolttól kaptunk egy videót, amelyen jó látható, hogy az Eger és Ostoros között, az útviszonyoknak megfelelően közlekedő autósort úgy előzte a bátor BMW-s, hogy csak egy hajszálon múlott a baleset. Ebből a videóból készítettünk képkockákat, mivel a cikkünk első változatában bemutatott mozgóképek egy pontján nagyon halványan látszott a kocsi rendszáma, legalábbis annak egy részlete, és a felháborodott sofőr egy közvetítőn keresztül (a nekünk küldött levelében ez áll) nekiállt felháborodni és fenyegetőzni. 

 

A sofőr a havas úton, nem sokkal egy kanyar érkezése előtt vágott bele a manőverbe, amelyet a balesetet egy hajszál híján elkerülő autó fedélzeti kamerája rögzített.

 

1

2

3

5-1

4 

5

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló