2022. augusztus 17., Jácint

Riasztó

#rendőrség #gyöngyös #gázlopás

MacGyveri leleményességgel lopták a gázt Gyöngyösön

Kovács Dávid 2022.03.18. 11:15

Két otthonban is.

 

Március 17-én, csütörtökön, közös ellenőrzést tartottak Gyöngyösön a helyi rendőrkapitányság, a városrendészet és a gázszolgáltató emberei, közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság a Police.hu oldalon.

gázlopás gyöngyös
Fotó: Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Az "illegális gázvételezések felderítésére" irányuló akció nem volt sikertelen: két Malom utcai lakóépületben is gyanús megoldásokkal találkoztak a küldetés résztvevői.

 

► Az egyik ingatlanba – a korábban a szolgáltató által leszerelt –  mérőóra helyét áthidalva egy flexibilis csövön vezették be a gázt. Az ellenőrzéskor is működtek gázkonvektorok a szobákban. Az ott lakó nő elismerte a bűncselekmény elkövetését.

 

► A másik ingatlannál ismeretlen elkövető egy műanyag csövet engedély nélkül, illegálisan rákötött az udvaron lévő gázvezetékre, majd a házba bevezetett gázt a gyanú szerint a lakóházban lévő eszközök üzemeltetésére használta.

 

A rendőrök mindkét esetben lopás gyanúja miatt indítottak eljárást.

 
 
 
Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló