2021. szeptember 24., Gellért Mercedesz

Riasztó

#m3-as autópálya #szabálytalanság #leállósáv

Van, aki akkor sem érti meg, mire való a leállósáv, ha előtte a példa – VIDEÓ

Barna Benedek 2021.09.15. 16:01

Lényeg, hogy ő előzni tudjon, az már mindegy, hogy szabálytalanul és veszélyesen csinálja.

 

A Bp-i Autósok Közössége ezúttal egy "leállósávozásról" osztott meg videót, amelyet egy olvasójuk járművének fedélzeti kamerája rögzített az M3-ason. Az illető ezzel a kísérőszöveggel küldte el az oldalnak a felvételt:

Múlt vasárnap az M3-ason befelé, nem meglepő módon torlódás volt és persze megjelentek a tolakodó, ügyeskedő autósok, akikből Hatvantól Budapestig is egy szép válogatást tudnék csinálni. De ez az “Úriember” olyat tett, amivel a többi eset jelentéktelenné válik. Már a Szentmihályi úti lehajtó előtt a leállósávon érkezett (a tükörből láttam), de először azt hittem csak odáig akar eljutni kicsit hamarabb. Majd úgy láttam, hogy besorol az egyenes sávba, így igyekeztem is helyet hagyni neki. Ehelyett továbbhajtva a beláthatatlan felhajtón keresztül száguldott fel a felüljáróra.

A videót kommentálva a bpiautosok.hu cikke megjegyezte: a sofőr biztosan tanulta, mire is való az a sáv, amin közlekedett, előzgetett, ráadásul még láthatta is, mi a funkciója, hiszen konkrétan az orra előtt próbáltak "talpra állítani" ott egy kocsit. "Belegondolni is szörnyű, hogy mi történt volna a veszteglő autó utasaival és a segítőkkel, ha a BMW letarolja őket" – írta az oldal.

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló