2021. június 13., Antal Anett

Riasztó

#m3-as autópálya #szabálytalanság

A forgalommal szemben autózott az M3-ason, belefutott a rendőrökbe (VIDEÓ)

2021.03.21. 16:06

Szerencsére a az egyenruhások még azelőtt jelentek meg, hogy baleset történt volna.

Újabb elképesztő videót osztott meg a Bp-i Autósok Közössége vasárnap. Mint írták, a felvételen látható jelenet szombat este játszódott le az M3-as bevezető szakaszán. A videót beküldő olvasójuk a kivezető oldalon haladt, amikor a Kacsóh Pongrác felüljáróról lejőve észlelte az esetet, amit fedélzeti kamerája rögzített.

 

"A minap hazafelé tartottam az M3-ason keresztül. Lelassítottam, így jól ki lehet szűrni hogy igenis ott megy a szembe sávban az autó. Óriási szerencse, hogy szembe jött egy rendőr… Zseniális volt az időzítés. Azt gondolná mindenki hogy idős bácsi vezette. Nem! Egy 40-es, borostás úriember ült a volán mögött, telefonált éppen valakivel, és az utat figyelte – legalábbis csak nézte, figyelni szerintem nem figyelt… Óriási baleset lehetett volna belőle, 80-as tábla van, nem 50-nel megy az emberek nagy része az M3 kivezetőn" – számolt be a részletekről.

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló