2023. szeptember 30., Jeromos

Riasztó

Rendőrök és polgárőrök keresték az eltűnt lőrinci férfit, aki pizsamában és papucsban távozott otthonról

2019.11.30. 00:00

Eltűnésekor labilis idegállapotban volt.

 

Lőrinciben a rendőrség kérte a polgárőrök segítségét egy eltűnt személy felkutatásában. A feladat nem volt egyszerű, hiszen számos tényező veszélyeztette az ismeretlen helyen lévő férfi életét – számolt be honlapján az Országos Polgárőr Szövetség.

 

A rendőrségtől érkezett egy felkérés 2020. november 17-én, hogy egy fiatal férfi felkutatásában segítsünk – mondta el az opsz.hu-nak Pásztor Richárd, a Lőrinci Közbiztonságáért Polgárőr Egyesület szolgálatvezetője.

 

A férfiról annyit tudtunk, hogy otthonáról ismeretlen helyre távozott, eltűnésekor pizsamát és papucsot viselt csupán, így akár a kihűlés veszélye is fenyegethette a férfit. Emellett igen labilis idegállapotban volt a távozásakor.

 

– tette hozzá.

 

Az esetet a fiatalember nagyanyja jelentette az esetet, aki nagyon aggódott az unokája épségéért, mert feltételezte, hogy akár kárt tehet önmagában is.


Összesen tíz járművel indult meg a kutatás a rendőrséggel közösen. A keresésben részt vettek a Lőrinci Közbiztonságáért Polgárőr Egyesület, a petőfibányai polgárőr egyesület, a horti polgárőr egyesület, a hatvani polgárőr egyesület, az apci polgárőr egyesület, a kerekharaszti polgárőr egyesület polgárőrei, akik átnézték a Zagyva folyó partszakaszát, a temetőt, a 21-es számú főút menti területeket.

 

Az nagyban segítette a kutatócsapat munkáját, hogy pontos személyleírással rendelkeztek a férfiról. Végül a munka eredménnyel járt, alig három órával a bejelentést követően a keresett személy épségben került elő.

 

(Indexkép: opsz.hu)

 

Eltűnt egy mezőkövesdi kamaszlány, aki tud róla valamit, segítsen! - FOTÓ

 

Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló