2024. június 22., Paulina

Riasztó

#rendőrség #közúti ellenőrzés

Közösen ellenőrizték a motorosokat

Csarnó Ákos - police.hu 2024.05.06. 13:07

Hasonló ellenőrzések a jövőben is várhatóak a Mátra, illetve a Bükk érintett szakaszain!

 

A hevesi és a borsodi rendőrök célja a motorosbalesetek megelőzése, illetve a szabálytalanul átalakított járművek kiszűrése volt

A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság Forgalom Ellenőrző Alosztálya közös ellenőrzést tartott a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság motoros járőreivel 2024. május 4-én a Mátra, a Bükk, illetve a 24-es főút érintett szakaszán. Az ellenőrzés fő célja a motorosbalesetek megelőzése, illetve a szabálytalanul átalakított járművek kiszűrése volt.

 

Az egyenruhások közel hatvan motorost ellenőriztek, és közülük hatnál kellett büntetést kiszabniuk a járművek műszaki állapota miatt.

A motorosbalesetek megelőzése érdekében fontos, hogy a motorosok különösen fokozott óvatossággal haladjanak, és soha ne feledjék, hogy a közúti közlekedés védtelen résztvevői közé tartoznak, továbbá ne csak magukat, hanem járműveiket is készítsék fel, és rendszeresen ellenőrizzék azok műszaki állapotát!

 

Hasonló ellenőrzések a jövőben is várhatóak a Mátra, illetve a Bükk érintett szakaszain!

 

indexkép: police.hu

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló