2024. február 25., Mátyás

Riasztó

#rendőrség #közlekedésbiztonság

Közlekedik a család Heves vármegyében

Csarnó Ákos - police.hu 2023.05.22. 12:50

 

A Németh család képviselheti vármegyénket az országos döntőben.

 

A „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedő vármegyei döntőjét a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága 2023. május 20-án Gyöngyösön, a Sándor Autóházban rendezte meg. A versenyen induló nyolc család a vetélkedőn KRESZ elméleti (25 kérdéses autós és kerékpáros feladatlap kitöltése), kerékpáros ügyességi pálya teljesítése (egy felnőtt és egy gyermek által), autós szabályossági (városi útvonal teljesítése vizsgabiztos mellett), valamint elsősegély-nyújtási gyakorlati feladatokban mérhette össze tudását.

 

 

 

 

A versenyt a Németh család nyerte, így ők jutottak az országos döntőbe, amelynek fődíja egy ŠKODA Fabia típusú személygépkocsi. A versenyt a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság és a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság szervezi 2023. szeptember 9. és 10. között.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló