2023. május 31., Angéla Petronella

Riasztó

#rendőrség #tolvaj #autó #kocsi

Kocsifeltörés közben érték tetten a tolvajt Hevesen

Nagy Donát 2021.05.22. 12:14

Az elfogott férfiről kiderült, hogy megrögzött szarka.

A hevesi rendőrök lopás miatt állítottak elő egy férfit, majd több bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt hallgatták ki – írja a rendőrség oldala.

A rendőrségre tegnap 5 órakor érkezett bejelentés, miszerint egy férfit tetten értek Hevesen az egyik utcában, amikor két parkoló járműből rádiót és egyéb használati tárgyakat próbált meg ellopni.

speedometer-1249610_1280
Fotó: Pixabay

Az intézkedéskor kiderült, hogy a tarnaörsi lakos az éjszaka egy kerékpárt is ellopott, valamint 2020. szeptember 5. és 2021. május 21. között, több vagyon elleni bűncselekményt is elkövetett, ezért őt a rendőrök előállították a Hevesi Rendőrkapitányságra, ahol lopás, valamint magánlaksértés bűncselekmény miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

A 24 éves férfi az elmúlt hónapokban több tarnaörsi, valamint hevesi családi házba is bement, majd onnan készpénzt, ékszert és egyéb használati tárgyakat lopott el. A nyomozók a férfit őrizetbe vették, továbbá előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló