2023. június 4., Bulcsú

Riasztó

#gyilkosság #aszód #pest megye

Saját apjuk gyilkolt meg két Heves megyei kamaszlányt Aszódon

Kovács Dávid 2022.05.27. 10:10

A férfi aztán öngyilkosságot kísérelt meg Adácsnál.

 

Csütörtök este két holttestet találtak – a Hatvantól 16 kilométerre fekvő –  Aszódon, közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság az éjszakai órákban a Police.hu oldalon.

aszód-gyilkosság-mti
Bűnügyi helyszínelők egy aszódi társasházban, ahol két holttestet találtak (Fotó: Mihádák Zoltán / MTI)

A rendőrség közlése szerint az esti órákban érkezett a bejelentés, az egyenruhások ezt követően vonultak ki az egyik aszódi társasházhoz, ahol az egyik lakásban megtalálták a holttesteket.

 

A rendőrség péntek délelőtt újabb információkat osztott meg az esettel kapcsolatban, ebből tudhattuk meg azt is, hogy egy 14 és egy 16 éves lány az áldozat. Mint kiderült, a telefonáló szerint furcsa szag áramlott ki a lakásból, ezért értesítette a rendőrséget 20 óra 50 perc körül.

Mikor a járőrök a tűzoltók közreműködésével beléptek a sötét lakásba, megtalálták a két holttestet: a 14 éves lány az egyik, a 16 éves lány a másik hálószoba ágyában feküdt.

A nyomozók kiderítették: a Heves megyében élő lányok május 20-án, múlt pénteken, láthatásra érkeztek az Aszódon élő apjukhoz, a 46 éves férfi pedig álmukban ölte meg lányait, nagy valószínűséggel még aznap, azaz múlt péntekről szombatra, virradóra.

 

Az apa később a Heves megyei Adács közelében, egy arra haladó mozdony elé lépve öngyilkosságot kísérelt meg. A helyszínről mentőhelikopter vitte életveszélyes állapotban kórházba az akkor még ismeretlen személyazonosságú férfit, iratok nem voltak nála. Jelenleg nincs kihallgatható állapotban, rendőrök őrzik.

 

 

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya több emberen elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt, szakértők bevonásával folytatja le a további eljárást.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló