2024. június 24., Iván

Riasztó

#közlekedési baleset

Intézkedtek a rendőrök az utakon

Csarnó Ákos - police.hu 2023.01.20. 09:37

 

Az elmúlt 24 órában kettő személyi sérüléssel és kettő anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a hevesi rendőrökhöz.

A rendőrök egy személy fogtak el az ellene érvényben lévő körözés alapján, és bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt öt főt állítottak elő. Biztonsági intézkedés két esetben történt.

 

Egy férfi Gyöngyösön közlekedett személygépkocsival tegnap 12 óra körül, amikor észrevett egy rendőrautót. Gyorsan leparkolt, kiszállt és elszaladt, de a rendőröknek feltűnt a gyanús viselkedés, ezért utánamentek. A helyi lakos ruházatában kábítószergyanús anyagot találtak, és az is kiderült róla, hogy a járművezetéstől a bíróság eltiltotta. A járőrök elállították a sofőrt a városi rendőrkapitányságra, ahol eljárás indult ellene.

 

Tegnap délután a 25-ös főúton, Eger és Kerecsend között, egy személygépkocsival közlekedő férfi megcsúszott az egyik kanyarban és az árokba hajtott. A sofőr megsérült.

 

Az M3-as autópálya Nyíregyháza irányába vezető oldalának 99-es kilométerében – Kál közelében – 2023. január 19-én nemsokkal 18 óra után két jármű összeütközött. A balesetben ketten szenvedtek orvosi ellátást igénylő sérüléseket.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló