2023. december 9., Natália

Riasztó

#közlekedésbiztonság

Horror-karavánok az M3-ason, egyet most elcsíptek!

police.hu 2022.02.05. 09:31

A rendőrök egy balesetveszélyes járműszerelvényt szűrtek ki a forgalomból.

 

Rendőrök vontak intézkedés alá 2022. február 3-án az M3-as autópálya Szabolcs megyei szakaszán egy német hatósági jelzésű Mercedes típusú személygépkocsit, amely egy személygépkocsit, és az ahhoz kapcsolt szállítmánnyal terhelt trélert vontatott.

 

image1_30

 

image0_1

 

A román állampolgárságú járművezető a járműszerelvénnyel a gyorsforgalmi út leállósávján közlekedett Mátészalka irányába. Az intézkedés alatt a szabálytalan közlekedést műszaki hibával indokolta, de ennek ellenére nem hagyta el az autópályát az első lehetőségnél, ezért az egyenruhások 100.000 forint helyszíni bírság megfizetésére kötelezték. Mivel a járműszerelvény súlya meghaladta a megengedett legnagyobb össztömeget, ezért a rendőrök a balesetveszélyes járműszerelvény további közlekedését megakadályozták, a járművezetőt gyorsított szabálysértési eljárás lefolytatása érdekében előállították.

 

képek: police.hu

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló