2022. augusztus 11., Zsuzsanna Tiborc

Riasztó

Heves megyei népszokás: újabb rendszám-csaló tűnt fel Tarnaörsön

2019.11.30. 00:00

Mert amíg a Föld kerek, mindig lesznek egyedi azonosító jellel visszaélők.

 

Az elmúlt 24 órában a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába egy anyagi káros és kettő személyi sérüléses közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

 

Még mindig előfordulnak megyénkben a hamis, illetve más autóról leszerelt rendszámmal furikázó autósok. A Hevesi Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást egy erki férfi ellen, aki 2020. november 21-én 11 óra 40 perckor úgy közlekedett autójával Tarnaörs belterületén, hogy arra egy másik járműhöz tartozó rendszám volt felszerelve. Az igazoltatást követően a 23 éves férfit a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, majd érvényben lévő körözése miatt őrizetbe vették.

 

A rendőrök továbbá egy ittas gépjárművezetővel szemben intézkedtek.

 

(Leadkép: illusztráció)

 

Visszatért a régi hóbort: kamu rendszámos autó tűnt fel Gyöngyösön

Még mindig vannak, akik hisznek a módszerben. Nem először és valami rejtélyes oknál fogva, valószínűleg nem is utoljára tűnt fel Heves megyében a kamurendszámos-sofőr archetípusa, aki úgy véli, nincs hiba abban az egyenletben, hogy lényegében orosz rulettet játszva próbálja elkerülni a rendőröket. Sajnos a rendőrjárőrök 2020.

 

Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló