2023. május 28., Emil Csanád

Riasztó

#lopás #heves #betörő

Újra lecsapott József, a notórius hevesi tolvaj

Barna Benedek 2021.09.28. 15:18

A tavaszi ügyei után most újabb öt lopás miatt vették őrizetbe a fiatalembert.

 

A Hevesi Rendőrkapitányság nyomozói 2021. szeptember 24-én őrizetbe vettek egy helyi lakost, akit azzal gyanúsítanak, hogy 2021. szeptember 13-24. között több vagyon elleni bűncselekmény követett el Hevesen – számolt be kedden a police.hu.

A 23 éves fiatalember ékszert, bankkártyát, műszaki cikket, szerszámgépeket, személyes iratokat, és horgászfelszerelést lopott el lakóházakból, autókból, továbbá megrongálta egy autóbusz jegykiadó automatáját, és egy másiknak elvitte a rádióját.

foto_65
Fotó: police.hu

A gyanúsított kihallgatásán beismerő vallomást tett, és a beszerzett információk alapján a nyomozók megtalálták az eltulajdonított tárgyak egy részét.

 

A fiatalembernek egyébként nem ez az első ügye idén: a Hevesi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai már korábban is folytattak eljárást lopás miatt, melyeket márciusban és áprilisban követett el.

 

A bíróság 2021. szeptember 27-én elrendelte N. József bűnügyi felügyeletét.

 

(Indexkép forrása: pixabay.com)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló