2022. május 27., Hella

Riasztó

#hatvan #rongálás #dohánybolt #autó #maró folyadék

Maró anyagot öntött a trafikos kocsijára a dohányboltból kitiltott férfi Hatvanban – VIDEÓ

Barna Benedek 2021.08.17. 11:16

Elfajult az ellentét.

 

A Hatvani Járási Ügyészség vádat emelt azzal a büntetett előéletű 70 éves férfival szemben, aki maró hatású folyadékkal öntötte le a haragosa nagy értékű gépkocsiját, melyben így jelentős anyagi kár keletkezett – számolt be az ugyeszseg.hu.

 

A vádlott és a sértett között egy korábbi nézeteltérés miatt feszült volt a viszony. A sértett, aki egy hatvani dohányboltot üzemeltet, a vádlottat a korábbi magatartása miatt kitiltotta az üzletből.

A dühös férfi 2021. február 25-én, a kora reggeli órákban a fejére kapucnit húzva megjelent a dohánybolt előtt, ahol a trafikos autója parkolt. Amikor a kocsihoz ért, a kabátjából elővett egy tárolóedényt, melyben ismeretlen maró hatású anyag volt, és azt a jármű motorháztetejére öntötte, majd távozott.

Az autóra öntött folyadék hatására a fényezés, valamint a jármű elülső részén lévő króm díszrács megrongálódott, mely cselekményével a vádlott 400. 000 forint kárt okozott.

 

A Hatvani Járási Ügyészség a kisebb kárt okozó rongálás miatt benyújtott vádiratában arra tett indítványt, hogy a bíróság a jelen eljárást egyesítse a férfival szemben folyamatban lévő egy másik büntetőeljáráshoz, és vele szemben így halmazati büntetésként elzárást szabjon ki.

 

A rongálást a bolt biztonsági kamerája rögzítette:

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló