2021. október 26., Dömötör

Riasztó

#drog #vádemelés #halmajugra #autós üldözés

Menekülőre fogta egy bedrogozott sofőr Halmajugrán, de nem tudott meglépni a rendőrök elől

Barna Benedek 2021.10.06. 12:10

Az ügyészség eltiltaná a vezetésről.

 

Az ittas járművezetés mellett kevesebb szó esik egy hasonló, ugyanolyan nagy veszélyeket magában hordozó bűncselekményről, a bódult állapotban elkövetett járművezetésről. Az ilyen esetek száma – a kábítószerekkel kapcsolatos bűncselekmények magas számából következően – sajnálatos módon növekszik – tájékoztatta portálunkat az ügyészség.

 

Egy ilyen ügyben emelt most vádat a Gyöngyösön:

a Gyöngyösi Járási Ügyészség bódult állapotban elkövetett járművezetéssel vádol egy 32 éves férfit, aki 2020 decemberében Halmajugra belterületén úgy vezetett, hogy előtte a vezetési képességre hátrányosan ható, új pszichoaktív anyagnak számító szert fogyasztott. A vádlottat megpróbálták megállítani a rendőrök, hogy ellenőrizzék, ám ő a lebukástól félve menekülni kezdett, és egy tucat közlekedési szabályt megszegve próbált eltűnni az őt üldöző rendőrök látóköréből.

A filmbe illő jelentek után a vádlott megállt, majd az autóból kiugorva egy helyi ingatlan udvarára szaladt be, ahonnan már nem volt további menekülési út, így ott a rendőrök intézkedés alá vonták.

 

Az ügyészség a vádlottal szemben pénzbüntetés és járművezetéstől eltiltás kiszabására tett indítványt.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló