2024. április 15., Anasztázia Tas

Riasztó

#baleset #gyöngyös #állatkert

Halálos baleset Gyöngyösnél: a gázoló elhajtott, később azt mondta, nem vette észre, hogy elütött valakit

Szabadi Szabolcs 2021.10.09. 08:43

Végül a gyalogost elütő autós visszatért a baleset helyszínére.

Ahogy arról péntek este portálunk is beszámolt, a 24-es számú főúton – a Gyöngyössolymosi elágazó közelében – péntek este  20 óra 15 perckor egy ezidáig ismeretlen gépjármű elütött egy, az úttesten gyalogosan közlekedő férfit, aki a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés ideje alatt teljes útzár volt érvényben.

 

b1

 

Az AgriaTV Facebook-oldalán később további részleteket közölt a balesetről, ezek szerint a helyszínére visszatért egy lakókocsit vontató személyautó vezetője, aki elmondta, hogy látott egy embert az út közepén gyalogolni, nem észlelt ütközést, később a vontatmányán lévő sérülést vette észre, ezért tért vissza.

 

b2

b3

 
Az oldal úgy tudja: a baleset áldozata egy 31 éves környékbeli férfi, aki mindenféle fényvisszaverő ruházat nélkül, gyalogosan közlekedett az úttesten. Információnk szerint korábban a kórházból tisztázatlan körülmények között eltávozott.
 
Fotók: AgriaTV
Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló