2021. november 28., Stefánia

Riasztó

#gyöngyös #rablás #gyöngyösoroszi #kés

Késsel fenyegetve raboltak ki egy járókelőt a gyöngyösi utcán

2021.02.06. 08:19

A bűnözőt egy napon belül elkapták a rendőrök.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság rablás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást egy gyöngyösoroszi lakos ellen, aki 2021. február 4-én 20 óra 30 perc körül Gyöngyösön, a Koháry úton odalépett egy gyalogoshoz és megfenyegette, hogy leszúrja, ha nem adja át a nála lévő készpénzét. A fenyegetés hatására a sértett átadta a pénzét, majd a gyanúsított elszaladt a helyszínről – számolt be a police.hu.

 

A rendőrségi honlap szerint az adatgyűjtést követően a nyomozók azonosították a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható 25 éves férfit. Az illetőt a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közösen február 5-én 13 óra körül otthonában elfogtak és őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgattak ki, továbbá előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

 

kés-pixabay
Fotó: pixabay.com (Képünk illusztráció)

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló