2022. november 26., Virág

Riasztó

#gyöngyös #tűz #televízió #kompolt #tiszanána #tura

Tévékészülék kapott lángra egy gyöngyösi munkásszállón

Barna Benedek 2021.09.15. 14:08

Összesen öt tűzesethez vonultak a megyei lánglovagok kedden.

 

Kedden összesen 9 segélyhívás érkezett a Heves megyei tűzoltókhoz, amelyek közül kettő volt téves jelzés, így 5 tűzeset és 2 műszaki mentés miatt vonultak ki aznap – számolt be honlapján a katasztrófavédelem.

 

Turán, a Galgahévizi utcában egy kedd délelőtti szemétégetés közben a tűz átterjedt a szomszédos kertekre is, mintegy 500 négyzetméternyi területen. A hatvani hivatásos tűzoltók 2 vízsugárral fékezték meg a lángokat, ezzel megakadályozták annak továbbterjedését.

 

Kompolton a Deák Ferenc utcában száraz füvet égettek, Gyöngyösön, az Alaszka utcán bútor égett. A füzesabonyi és a gyöngyösi hivatásos tűzoltókat riasztották a jelzett tűzesetekhez. Mindkét esetben a tűzoltók helyszínre érkezese előtt a tüzet eloltották. 

 

Tiszanánán, egy Rózsa utcai nyaralóban, kedd este a klímaberendezés égett, ettől beizzott a szarufa és megolvadt a redőny is. A tiszanánani önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral a parázslást megszüntették. 

 

Az ötödik tűz ismét Gyönyösön volt: kedd éjszaka a város Bornemissza Gergely utcájában egy munkásszálló egyik szobájában  kigyulladt a televízió. A gyöngyösi hivatásos tűzoltók porraloltóval a tüzet eloltották, majd a füsttel telítődött épületet átszellőztették. A szellőztetés idejére 8 ember elhagyta az épületet. 

 

A két baleset pedig, amelyhelyhez a tűzoltókat riasztották, az M3-as autópálya 71 kilométerszelvényénél, a Nyíregyháza felé vezető pályatesten történt, egymástól 200 méterre. A gyöngyösi hivatásos tűzoltó-parancsnokság két egységét is riasztották a balesetekhez, a tűzoltók a műszaki mentések során áramtalanították a járműveket. 

 

(Indexfofó: YouTube – Képünk illusztráció)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló