2022. május 18., Erik Alexandra

Riasztó

#gyöngyös #lopás #körözés #tolvaj #táska

Járókelők válláról lopott táskákat egy páros Gyöngyösön – Felismeri őket valaki? (FOTÓ)

Barna Benedek 2021.08.11. 13:35

Segítséget kért a tolvajok azonosításához a rendőrség.

 

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya ismeretlen tettesek ellen folytat eljárást lopás gyanúja miatt. A jelenlegi adatok alapján július 16-án 10 óra 40 perc körül Gyöngyösön két személy előbb a Koháry úton, aztán a Mérges úton odament egy-egy gyalogoshoz, akiknek a válláról lehúzták a táskát, majd azzal elszaladtak a helyszínről – számolt be a police.hu szerdán.

 

A közlemény szerint az egyenruhások a lopott táskákat a helyszín közelében megtalálták, de azokból hiányzott egy mobiltelefon, illetve különböző összegű készpénz.

 

A rendőrségi honlapon közzétett egy fotót a gyanúsítottakrók, és azt kérik, hogy aki a képen látható férfit és nőtt felismeri, tartózkodási helyükkel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Gyöngyösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán, vagy tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, továbbá a 112-es, díjmentesen hívható segélyhívó számon.

kep1_440

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló