2021. október 17., Hedvig

Riasztó

Gyerekek életét menthette meg, amikor rávetette magát a késes támadóra az Újpesten leszúrt rendőr

2019.11.30. 00:00

Az őrjöngő ámokfutó csaknem bejutott egy lakásba, amikor a járőr közbelépett. Mesterséges kómában van, de megpróbálják felébreszteni.

 

Huszonhét órával az újpesti vérengző ámokfutó megfékezése után az országszerte várt jó hír, hogy Péter, a 26 éves őrmester állapota továbbra is stabil - írta a Magyar Nemzet.

 

Szervezete nagyon erős, bár továbbra is életveszélyben van és mesterséges altatásban tartják orvosai. Szombaton megpróbálják felébreszteni a Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből származó rendőrt a mesterséges kómából.

 

A megsérült járőr társa, Erika megfigyelés után elhagyhatta a kórházat, pszichológus segít neki feldolgozni a traumát. A 23 éves őrmester lelőtte a bajtársát többször megszúró támadót. A lap szerint most minden gondolata a járőrtársa körül jár, lélekben Péter mellett van és teljes gyógyulásában bízva aggódik érte.

 

 

Bár még hivatalos információt nem közölt senki a nyilvánossággal, azonban a Zsaruellátó nevű Facebook-csoportban folyamatosan érkeznek a hírek az Újpesten történtekről. A Kassai úti panelház egyik lakója írt nekik, amiből kiderül: Péter esküjéhez híven védte az állampolgárokat testi épsége, élete árán is.

 

"Nem találunk szavakat… de! Hősök! Az egyik túlélő levelet küldött nekünk" – írja posztja elején a Zsaruellátó.

„Hááát hol is kezdjem? Hála! Mindenki tudja mi történt tegnap,de kevesen tudják hogy ez pont nálunk, pont velünk történt. Talán csak perceken múlott,hogy nem jutott be a lakásba hozzánk és egy fiatal srác,egy rendőr (most már tudjuk Peti) rávetette magát, az ajtónkból vitte el. Nem tudom leírni, mit éreztünk, hogy szinte az életét áldozta értünk és a hölgy, aki cselekedett! Azonnal! Gondolkodás nélkül! Neki is jobbulást kívánunk és kérdem Őt… Vajon tudod, hogy vendégeink voltak, négy fiatal gyerekkel voltunk. Vajon tudod, hogy az életünket mentettétek meg? Vajon tudod,hogy míg élünk hálásak leszünk nektek, kettőtöknek? Vajon megadja a sors, hogy egyszer meg tudjuk köszönni nektek? Hála”

 

Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló